my our life at KMM


assalammualaikum . 

dah 3 bulan miss berada di tanah bersejarah ini . dah 3 bulan miss berada di Kolej Matrikulasi Melaka . siapa sangka pelajar yang kurang pandai ni masuk matrik kan . sejak masuk matrik ni memang buzy nye jangan cakap lah macam mne kan . dah wifi nye lambat sikit, standart lah tu . bila dah ramai sangat yang mengguna kan wifi memang lambat lah . baru 3 bulan dekat KMM dah menyimpan seribu kenangan bersama - sama kawan yang baru dari pelbagai negeri . 

baru 3 bulan kami dah macam kenal lama dah , cuma tak tahu hati budi lagi macam mana kan . tpi de lah yang miss dah kenal 'oh ! macam ni rupanya dia kan' . tapi miss tak kisah pun macam mne orang nye , asal kan ikhlas lah berkawan dalam praktikum kan . kalau nak dicerita kan sepanjang kihidupan kami di kmm ni sampai ketua memang tak akan habis lah kan .apa yang penting kehidupan miss berada di KMM hnyalah setahun sekali je . 


ini lah dewan kuliah 1 . sampai habis sem disini saja lah kami duduk .
tengah kuliah pun sempat berposing tu !


majlis pelancaran kibar jalur gemilang !

bila dan bersama ni lah hasilnya !

dengan ada nya program Fantastik Akaun ni membuat kan kami lebih bersama dan berkerjasama melakukan sesuatu bersama dan kami dapat kenal antara satu sama lain antara kami. di program ni lah kami mula bergambar bersama - sama dan kami suka bergambar . walaupun kita kalah tak bermakna masa akan datang kita tak berjaya kan . ini lah putra putri KMM yang akan membangun kan KMM !

0 comments:

Post a Comment