kecewa menjadi ceria !!

assalammualaikum !

agak lme juga miss tak update blog ni kan .. ialah miss skrg dh bzy dgn keja dkat taska Transit Bonda dkat puchong ! kat sane xde internet so tak dpt lah nk apdate blog miss kan .. hujung minggu aru miss dpt balik umah ! berbalik pda tajuk miss ni nnt lme2 nnt lari tajuk pula kan ..hari ni miss de ujian komputer utk lesen kereta kan !! nak tgu miss pnya giliran mmg lah lme sgt tu !! pnat btul nk tunggu . tapi bila dah nk masuk rse nervous je rasenye !! mse ujian warna dn penglihatan miss ok je dpt full mark je .. tapi dh msuk je ujian yg btul2 mmg tension skit lah kn !! mula2 tu miss jwap abis cpat . lpas tu semak lah blik kan .. dah siap tu tgk je keputusan miss gagal .. rase kecewa sgt - sgt !! pdahal dah bace dah buku tu .. em de soalan tu miss keliru je !! pastu balik lah dgn hampa nye rse ku !! n than balik je terus gi alamanda !!

perasaan yang kecewa tu menjadi ceria kerana miss keluar dgn seseorg yg miss tak jangka akn keluar dgn sidia .. sidia tu adlah ckgu praktikal tahun lpas mse miss form 5 lagi mse tu !! tak sngka pula ckgu sudi nak kluar dgn miss kan !! huhuhuhu !! cerite nye mcm ni kan !! mse tu miss wish birthday kt ckgu n than ckgu mntak hadiah miss ckp lah klau nk dtg lah kat putrajaya kan . ntah mcm mne miss dgn snang nye ajak ckgu keluar gi tgk wayang tapi miss blnja lah kan .. ckgu smpai je ckgu ajak kami gi mkn dlu kan .. ckgu blnja miss gan kwan miss mkan KFC . mmg sempoi lah ckgu belanja kami kan ... part yg x best nye kantoi kut gan asyraf n syahiddan ! mereka tgk je miss gan kawan miss . mse tu segan giler kut ! abis lah kecoh dgn kwan2 ni ... part yg paling tak best miss tak dpt blnja ckgu tgk wayang .. sbb lmbat sgt lah lgi pun miss dah nk blik kan .. ckgu pun de program yg dia nk wat .. mula nye nk blik je lah .. lpas tu bile fikir2 blik miss belikan je lah baju utk ckgu sbgai pengganti tak jadi tgk wyng .. cdih je tak dpt blnja tgk wyang ..

tak ape lah cikgu !! de rezeki kite gi ok ! insyaallah saya dpt gaji nanti k !!



cikgu anuar n miss


TERIMA KASIH CIKGU SEBAB SUDI KELUAR DENGAN MISS !!

0 comments:

Post a Comment