rindunya kat mereka ni ..

salam buat pengunjung blog miss ...
ari ni miss nk cita yg miss rindukan beberapa kawan miss mse kem klab setia tu ... kalau x ingat bleh tgk dkt link ni .. klik sini . tpi mse tu part 3 dah .. huhuhuhu
tpi x semua lah yg miss knal n rindu .. yg lain biasa - biasa je  .. tpi de lah yg miss rindu sgt - sgt .. hehehehehehe

yang first sekali yang miss rindu sangat - sangat 

NurSyahirah Mustafa Kamal
Qurratu Ain Yunus

ezza

 mereka - meraka ni cantikkan ... huhuhuhuhuhuhuuh de lagi tpi x lah rindu sgt mcm miss rindu sgt - sgt kat mereka - mereka ni .. than de lah dua tiga jejaka - jejaka tampan yg miss rindu .. sbagai kawan je erk .. xde pe pun ... huhuhuhuh

keyooo !!!
nazreen ..
Majdan
 ini lah satu - satu nya kawan miss yg berlainan bangsa ...
dia seorang yg sgt baik dan bnyak tlong miss ..
navin kumar

 miss betul2 rindu pda mereka . eeerrmmm bila lah dpt date gan mereka - mereka ni ... berharap sgt dapat date sama - sama n sembang2 .. huhuhuhuhhu rindu sama kalian ..


0 comments:

Post a Comment