29 APRIL 2011

hari yang bermakna pada miss. luvchocolate dimana miss. luvchocolate dilahirkan di hospital besar kuala lumpur . miss. luvchocolate rasa bersyukur sanagt kerana miss. luvchocolate diberi peluang untuk hidup hingga umur 17 tahun dengan sihat . sekejap sahaja miss. luvchocolate dah menjadi 17 tahun .. di mana tahun ni miss. luvchocolate menduduki exam SPM . dimana exam yang menentukan kemana arah miss. luvchocolate selapas habis sekolah . miss. luvchocolate berterima kasih kepada mak abah yang sanggup menjaga miss. luvchocolate sejak di lahirkan sehingga lah miss. luvchocolate berumur 17 tahun . banyak kenangan pahit dan manis yang telah miss. luvchocolate lalui sehingga miss. luvchocolate 17 tahun.
miss. luvchoco;ate terkilan sedikit kerana orang yang miss. luvchocolate sayang tidak ingat tarikh ini.  mis. luvchocolate berharab yang dia ingat tarikh ini . tapi miss.l uvchocolate tak lah kecewa sangat kerana miss. luvchocolate de kawan2 yang ingat tarikh ni . thanks geng . i love u .. =)


modal baju kawad puteri islam

yang tak bestnya tarikh ni miss. luvchocolate de kem .. erm =( ... sedih tau .. tak dapat bersama gan family .. selebrate lah gan kawan2 di padang sekolah .. hahahaha . celebrate lah sangat .. miss. luvchocolate teringin de suprise party . mesti best .. dalam hidup miss. luvchocolate aru sekali miss. luvchocolate sambut .. tapi tak lah meriah sangat .. biasa je .. hahaha  yang penting miss. luvchocolate tetap tersenyum .. ; ~ )


0 comments:

Post a Comment